OM OSS

OM OSS

TLdesign har funnits sedan 2012 och startades som en konsultverksamhet till

GDI Sweden AB som funnits i branschen sedan år 2000. Tillsammans har vi genom åren hjälpt många lag, organisationer och grupper med att få en outfit som varit skräddarsydd just efter deras ändamål.

 

Vi har gjort designer och levererat kläder i toppkvalité till bland annat etablerade ishockeylag, fotbollsklubbar på Korpen-nivå, födelsedagsresor, endagsevenemang och mässor.

 

Vi kommer nu till våren/sommaren 2016 att göra en satsning på att göra alla våra sportfiskare och deras team, runt om i Sverige, mycket snyggare. För som alla vet är sportfisket den nya golfen och enligt erkänt duktiga sportfiskare är kläder superviktigt.

 

 

VARFÖR OSS

Sky is the limit när det gäller designen på ditt plagg, det finns inget coolare än att han något riktigt snyggt, egendesignat och helt unikt att stoltsera i.

 

Vi är ett litet företag och är i början av trappan och av den anledningen har vi inte möjligheten att bjuda på annat än bästa tänkbara och kundvänligaste service. Vår vision är att leverera "the best of the best" till alla oavsett nivå eller verksamhet.

 

Du berättar för oss vad du har för tankar och det är vår uppgift att säkerställa att visionen blir verklighet och inom kort kunna börja anväda ditt plagg med glädje.

 

Vi har tekniken och produkten och vi kan med stolthet meddela att vi alltid ler på arbetet.

 

Fabriken vi arbetar med ligger i Tjeckien och de är i framkant hela tiden gällande produkter och kvalité.

HUR FUNGERAR DET

Allt startar hos dig som kund, du har en önskan om att förändra eller skapa ett utseende för er grupp. Har du redan en klar idé på hur du vill att ni ska se ut så skickar du bara in en skiss eller bild. Om ni har en logotype skickar du med den i tryckformat (gärna i formaten .eps eller .ai) annars hjälper vi gärna även till med detta. Därefter sätter vi igång...

 

...om du inte helt vet hur du vill se ut så kan du antingen kolla lite på vår sida under Designer för att få inspiration eller så finns Google med massor av härlig inspiration. Annars hjälper vi dig att hitta rätt, berätta bara vad du är ute efter. Detta är kostnadsfritt och inga krav på köp finns.

 

TLdesign designar ett första utkast och vi återkommer inom någon dag med ett förslag till dig. Här finns fortfarande alla möjlighet till justeringar för att få det resultat du önskar. Vi justerar tills du är 100 % nöjd.

 

När du är nöjd med resultatet och alla uppgifter är bekräftade startar produktionen. Designen sparas i en databas, vilket ger möjlighet till komplettering av just ert exakta plagg i framtiden.

 

När allt är bekräftat har vi en leveranstid på ungefär 4 veckor, med reservation för säsong och produktionstrycket på fabriken.

 

 

VAD ÄR UNIKT

Du har obegränsat antal färger och tryck på dina kläder där alla sponsortryck, namn, nummer etc. ingår i priset. "SKY IS THE LIMIT" på hur du vill att ditt lag eller din grupp ska se ut. Tekniken för detta kallas sublimering. Fabriken ger två års garanti på färger och tryck, dock kan vi helt ärligt säga att vi aldrig hört att varken färg eller tryck har bleknat eller missfärgats.

 

Våra tyger är behandlade med Scotch Guard som gör det enklare att få bort smuts och fläckar vid tvätt, utan att färger, tryck och tyger tappar sin skärpa. Kläderna tvättas i 40 grader (eller se anvisning i kläderna) och vi rekommenderar att man vänder ut och in på plagget vid tvätt. Scotch Guard är ett unikt material som ger absolut bästa resultat för sublimeringen på tyget.

 

Vi erbjuder möjligheten att beställa mindre kvantiteter utan extra pristillägg efter första order (första order måste dock vara minst 5 stycken av varje plagg/design). När ni beställer får givetvis alla sin individuella storlek, så du kan beställa samma design till hela familjen och alla blir lika snygga.

 

Med hjälp av dubbla overlock-sömmar får kläderna god hållbarhet och man undviker irritation/klåda mot kroppen. Det platta resultatet på sömmarna ger god komfort och gör att tröjan får perfekt passform.

 

Vi använder världsledande leverantörer gällande tråden vi syr med och detta garanterar högsta kvalité på sytråden.